Geschiedenis 

 

Stek is op 1 januari 2009 van start gegaan. Stek is het resultaat van de fusie tussen Trias Woondiensten en PAGO. In 2017 is daar Warmunda uit Warmond aan toegevoegd. Stek beheert ongeveer 6.700 woningen en driehonderd garages in Hillegom, Lisse en Teylingen en heeft klein aantal bedrijfsruimten in bezit. Daarnaast bouwt Stek nieuwbouwprojecten voor sociale huurwoningen.

Visie

Bij Stek draait alles om het woon- en leefgenot van de klant. Daarnaast willen wij ook een maatschappelijke partner zijn. Wij willen een financieel gezonde corporatie blijven waarbij de kwaliteit van dienstverlening goed bekend staat. Wij zijn actief en werken en investeren in de Bollenstreek en omliggende gemeenten. Wij zetten ons in voor goede betaalbare woningen in prettige buurten.

Wij werken met ruim 80 enthousiaste collega’s om deze visie waar te maken.

KWH

Het landelijk Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector (KWH) heeft Stek het KWH-label toegekend: hét kwaliteitslabel voor woningcorporaties. Dit label krijgen organisaties die goed scoren op het gebied van klanttevredenheid.

Corporate governance

Stek heeft vastgelegd hoe de organisatie goed, efficiënt en verantwoord geleid moet worden in een Corporate Governance structuur. Relaties met aandeelhouders, werknemers, afnemers en de samenleving spelen daarin een belangrijke rol.

 

 

  

Stek bezoekadres en openingstijden

Bezoekadres Lisse
Hobahostraat 90
maandag-donderdag 8.00-17.00 uur

vrijdag 8.00-12.00 uur
 

Postadres:

Stek
Postbus 126
2160 AC Lisse